Får du nok søvn?   
For lite søvn er farlig for helsa!
Er din serotonin ballanse i orden?

Serotonin - lykkehormon - søvn - psyke
fettforbrenning
sexlyst - energi - stressnivå - fordøyelse
hjernefunksjon - immunforsvar - forbedret hud og mere.

I dag fikk jeg noen veldig hyggelige tilbakemeldinger.
Den første var fra en ung mann på 16 år som har alvorlige allergiproblemer hovedsakelig relatert til pollen. Han har nå brukt ADAPT X.1 i litt over tre måneder. For noen dager siden prøvde han å utløse allergien ved å ta en håndfull friskt gress i ansiktet. Ikke et snev av allergi for den fyren. Han har også lagt merke til en enorm forbedring av konsentrasjonen i forbindelse med skolearbeid. For en stund siden besto han en prøve på skolen og fikk høyeste karakter - 6. Det hadde aldri skjedd før. Flott resultat. 
Det er også noen gode tilbakemeldinger på problemer relatert til overgangsalder der svette, hetetokter, dårlig humør osv. Har forsvunnet. Kvinnene (og deres familie) er veldig glade.

Dette skriver en i Norge på sin facebook status : Etter 40 år ser det ut til at søvnproblemet er løst.

Mennesker med narkolepsi plages av ekstrem søvnighet på dagtid, og kan plutselig og uten forvarsel sovne. Søvnen kan være kortvarig, eller vare i mange minutter. Et godt søvnmønster ser nå ut til å være gjenopprettet etter få dager med Adapt X.1.
Vedkommende forteller:
Jeg har nå en rolig og god søvn som oftest i ca 8 timer. Dette har jeg ikke opplevd de siste 40 årene. I tillegg er jeg klar i hodet og opplagt om morgenen. Jeg har fått et nytt liv.
Forbedret søvnmønster er en av mange tilbakemeldinger fra flere.

Dette er Lines historie : Hun merket en endring ganske raskt, det var vel etter 1. uken hun meldte første gangen. Nå etter 3-4 uker er det jo formidabelt.

Har også en historie om min mor sier en partner.
Hun er dement/har Alzheimer og akkurat fått plass på eldresenteret i nærheten. Mamma har i senere år hatt veldig mye aggresjon og vært mye sint på oss. Hun har heller ikke villet dusje, spise (sakte død) ….
I 4 uker nå har hun tatt ADAPT hver dag. Jeg har fått pleierne til å gi henne det. Det tok ikke veldig lang tid før jeg møtte en helt annen dame. Det har ikke skjedd mye med hukommelsen (gått kort tid), men hun er stort sett i godt humør, dusjer, spiser, er sosial. (det har vært et problem med mat og dusj - hun har nektet) og i stedet for å være sint på meg når jeg kommer, så setter hun pris på besøkene. Vi har hyggelige og lette samtaler. Hennes venner som besøker henne, melder om det samme. Når pappa og mamma møtes nå, så gir hun han lange klemmer (det har hun ikke gjort på det han kan huske) - og han vil også at jeg skaffer spray til han, for forebygging. Han har kreft og det er jo tøft for psyken og søvn - og mye annet.

Idrettsfolk uansett hva de gjør har stor utbytte av Arego også. Hørte at golf-spillere fikk bedre fokus. Alle som skal prestere trenger en god søvn. Heste-ryttere opplever at hester som får ADAPT blir mindre stresset før start og får en mye raskere start. Hester er flukt-dyr og blir veldig lett stresset. Som gir magesår og andre plager. Så hester/dyr vil ha stor glede av ADAPT! Koster vel mye å få dyrlegen på besøk. Mye å spare på Å bruke ADAPT da.